onsdag 18. desember 2013

Vil du vinne en drømmedag på Jan Thomas studio, eller en flott produktpakke?

Hei!

Innimellom får jeg forespørsler om å skrive om konkurranser. Det er ikke så ofte jeg sier ja, men enkelte konkurranser syns jeg er såpass spennende at jeg vil dele. Og ett ekstra pluss om det er en gave å dele ut til dere lesere :)

Denne gangen er det en kampanje DNB har med sitt nye kredittkort Cresco Gold. Kampanjen starter denne uken og vinneren får en drømmedag i Oslo, sammen med en venn eller en venninne! Dagen består av en heldags skjønnhetsbehandling på Jan Thomas Studio og DNB dekker reise, overnatting og middag på en flott restaurant. Premien har en verdi på over 15 000 kr. Det eneste man trenger å gjøre for å bli med i trekningen av drømmedagen, er å søke om Cresco Gold kredittkort. Har du kortet fra før er det nok at du bruker det. For å bli med i trekningen må man registrere seg i dette skjemaet:

http://bit.ly/CrescoB

Jeg snakket med en venninne om dette og vi er begge to Jan Thomas-fan. Hehe; aldri velg genser med rund hals! Her kan dere se video av hva som venter om du vinner:Litt fakta må vi ha med:

Fordeler med Cresco Gold
Cresco Gold er det perfekte tilleggskortet som egner seg godt å bruke når du skal ut og reise, enten i Norge eller utlandet. Kortet inneholder en gratis SMS-varsling hvor du får info om dine transaksjoner både i norsk og utenlandsk valuta når du drar kortet. Med denne varslingen har du alltid oversikt over bevegelser på din Cresco Gold-konto og en trygghet for at kontoen ikke feilbelastes.

·         Ingen årsavgift
·         Ingen administrasjonsgebyr (ved papirfaktura kr 35,-)
·         Rentefri betalingsutsettelse i inntil 45 dager

Reiseforsikring
Betal med Cresco Gold og du har reiseforsikring. Betaler du minimum 50 % av reisen med Cresco Gold, har du en reiseforsikring som gjelder alle husstandsmedlemmer eller inntil 3 medreisende. Les mer om reiseforsikring: https://www.cresco.no/gold/fordeler/reiseforsikring 

De fleste i dag har vel ett kredittkort, og jeg bruker alltid det når jeg bestiller ting via nett. Det er tryggest med tanke på å få pengene tilbake om du skulle være uheldig.

Du kan sjekke ut facebook siden deres, hvor det vil være flere løpende konkurranser med produktpakker fra Jan Thomas Studio:
Men jeg vil også dele ut en premie! :D

Så legg igjen en kommentar og skriv gjerne hvorfor du kunne tenke deg en produktpakke som dette og jeg trekker en vinner om 4 dager.Produktpakke total verdi 1385,-.

Gavepakken inneholder disse produktene fra More Inside:
·         Medium hairspray
·         Shimmering mist
·         Serum
·         Oil non-oil (utkonkurrerer Morrocan oil på alle områder!)
·         Powder puff (volum)

Så bare for å presisere; det er de som ønsker å bestille seg ett nytt kort er med i trekningen av Jan Thomas- drømmedag, mens dere som kommenterer her er med i trekning av denne produktpakken over.

Ha en fin dag!
Dette innlegget er laget i samarbeid med Cresco Gold. 13 kommentarer:

 1. Jeg deltar gjerne i trekningen om velvære produkter, og årsaken er følgende:

  For en ukes tid siden så kom jeg meg inn i dusjen på morgenen. Jeg tok dusjsåpen, og den rant ut i strie strømmer. Den var nesten tom og uttynnet med vann.... Jeg tar deretter tar Shampo og balsam og de oppfører seg på samme måte. Massen har blitt ekstremt slanket, den har blitt raskere og har mistet sin funksjon. Plutselig forstår jeg at en av gutta har delt mine produkter med sluket og forsøkt å bote på ved å fylle etter med vann... så jeg ønsker meg nye produkter som jeg setter bort og tar med meg ut av og inn i dusjen...

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!
   Huff, hehe, må nesten flire litt. Er det ikke typisk? Hihi :)

   Slett
 2. Disse produktene kunne jeg gjerne tenkt meg :) Prøver lykken! De så fantastisk gode ut. Alltid på jakt etter å prøve nye produkter. Sliter med tør hodebunn og har problemer med å finne gode produkter så alltid spennende å teste nytt! :) Også gøy med andre typer håroljer da jeg synes mye er klissete. Krysser fingrene :)

  Mvh Torunn (brandvold84@hotmail.com)

  SvarSlett
 3. Hei Silje :)
  Jeg har ikke lysst på kredittkort, men veldig lysst på produktpakken ;) Vil teste ut om den oil non-oil virkelig utkonkurrerer morrocan oljen. Går det an?! :-)
  Helen S.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det går helt ann! :D
   Konkuransen om blinydag er kun de som bestiller kortet, mens de som kommenterer her trekker jeg en vinner av produktpakken.
   Klem

   Slett
 4. Hurra, konkurranse!! Jeg vil gjerne være med i trekningen om produktpakken! Som fattig student blir det lite gaver til en selv, så dette hadde vært perfekt gave til meg selv i førjulstida:)
  (mariambl_83@hotmail.com)

  SvarSlett
 5. Oi, så fine ting. Disse produkta hadde vært midt i blinken for meg nå som eg har bikka 8 mnd gravid med nr tre, altså høygravid. Ikkje så ofte eg prioriterer velvære og sånt deilig stæsj som det her, så litt self-pampering hadde i grunn vært heilt topp :)

  Takk for finfin blogg

  Hilde

  SvarSlett
 6. Så spennende med konkurranse✨ Korfor eg ska vinna? Fordi eg fortjene det😉trenge å bli "utskjemt" litt av og te😘

  renatelangaker@gmail.com

  SvarSlett
 7. Som student så hadde dette vært en perfekt juleoverraskelse! Sjelden jeg tar meg råd til finere selvpleieprodukter, da H&M mer passer mitt budsjett. Men de funker jo de også, (til en viss grad, hehe) :D God jul!

  SvarSlett
 8. Eg blir gjerne med;))

  SvarSlett
 9. Ja takk, jeg vil gjerne være med i trekningen av gavekort. Har kortet fra før :-)

  SvarSlett
 10. Spennende, kanskje jeg skule søke om et slikt kort og håpe på at en dag hos Jan Thomas vil gjøre underverker på en halvgammel gate.
  Klem
  Liza

  SvarSlett
 11. Jeg ønsker gjerne å bli med i konkurransen din med denne flotte produktpakken:) Jeg prøver stadig nye håprodukter for å finne noe hodebunnen (av den sensitive sorten ) og håret (typisk norsk englefjonehår) liker.
  Mvh MonicaUE epost monica.evensen@hotmail.no

  SvarSlett

Hei!
Jeg setter stor pris på at du tar deg tid til å legge igjen noen ord til meg. ♥
Lurer du på noe, så sendt meg en mail så er du garantert svar. :)

Klem Silje

Bloggarkiv

Translate