tirsdag 3. desember 2013

Jule-"Give Away"; Vinn Personlig Veggalmanakk!

Hei!

Jeg har tidligere hatt Give Awayer med Personlig Almanakk som har vært veldig populære. Jeg har brukt mine kjempe mye, og det at man kan designe dem akkurat etter behov og smak er genialt.
Denne har jeg:


Du kan gå inn på www.personligalmanakk.no og der følger du instruksene og lager almanakken trinn for trinn. Du kan også velge startsmåned.

Nå har de kommet med en NYHET ; Personlig Veggalmanakk!


Jeg merker selv at nå når storesøster er begynt på skole så er det stadig mer å passe på, planleggingsdager og aktiviteter.
En Veggalmanakk må jo bare være supert til å passe på alle avtaler? :)

Kunne du tenke deg å vinne en?

Da legger du igjen en kommentar der du skriver hvorfor du trenger en, også trekker jeg en vinner om 4 dager.
Besøk gjerne Personlig Almanakk sin Facebook-side for mer inspirasjon her:

Og på Instagram:

@personligalmanakk


Skriv også mail-adressen din i kommentaren slik at jeg fort får tak i vinneren. :)

Ha en fin dag!

Innlegget er laget i samarbeid med Personlig Almanakk. 23 kommentarer:

 1. Hei,
  hadde vært kjekt med en slik almanakk for å holde orden på gjøremål både for den ene og den andre i familien...
  så kan man ha alt samlet og unngå forglemmelser mm.
  lov å håpe på VINNERLYKKE.
  beste hilsen TOVE

  SvarSlett
 2. Denne står det mitt navn på! Jeg har lenge lett etter en perfekt veggkalender. Med to jobber, to barn med fritidsaktiviteter og generelt et aktivt liv må ting planlegges og skrives opp. Jeg husker ikke alt lenger...

  Lisenorve@hotmail.com

  SvarSlett
 3. Jeg har 4 barn, 2 snart 3 skolebarn. Mann som jobber offshore osv osv. Mye å holde styr på! :P Hadde trengt en slik! :) ceciliejanz@gmail.com

  SvarSlett
 4. Oh yes, jeg er med!!!
  Hvorfor? 3 barn og en mann med selektiv hukommelse, say no more :) hehe...

  SvarSlett
 5. Hadde vore supert med ein slik . Med veldig skiftande vakter , 3 barn og ein mann som jobber offshore turnus. Og aldri klarer sette seg inn i alt når han er heime . Hadde de vore supert for mor i huset med ein slik , nokon må jo holde kontrollen på fortet :)
  Tvi-tvi !
  rossland84@yahoo.no

  SvarSlett
 6. I løpet av 2014 har vi ei i barnehagen, ei på barneskolen og ei på ungdomsskolen. Med aktiviteter i tillegg, samt skiftjobbing = mye å huske på.

  Jeg vil veldig gjerne ha en veggkalender for hele familien :D

  SvarSlett
 7. Jeg blir gjerne med på trekningen om en veggkalender for hele familien :-) Ha en fin kveld:-)

  SvarSlett
 8. En slik trenger absolutt vi til å holde orden på alt alle skal. Samboeren min husker aldri om han skal hente eller levere på skolen og vil at jeg skal skrive det ned. I tillegg er det møter, elevkvelder, fotball osv....

  SvarSlett
 9. Jeg kunne gjerne ønske en veggalmanakk til gjengen her... Med flere hjem og våre avtaler så er en sykelig og personlig kalender til god hjelp 👍 jeg liker både din blogg og personlig almanakk 👍 god kveld til deg

  SvarSlett
 10. med fire aktive gutter som går både på fotball, innebandy og idrettskole så hadde det vært genialt, blir travelt å til tider vanskelig å holde styr på hvem som skal på hva til hvilken tid.

  SvarSlett
 11. Heisann :) Prøver lykken på denne flotte veggkalenderen :) Mye å holde styr på i en travel hverdag, med både turnus jobbing, aktiviteter for både store og små. Da hadde det var flott en en personlig kalender som holder styr (for mannen ;) ) for alle i familien :)
  Ønske deg ein flotte kveld & gratulera med bestått eksamen :)

  Klem fra Renate :)

  renatelangaker@gmail.com

  SvarSlett
 12. Åh, en sånn hadde vært hjelpsom i vår hverdag! Jeg er visst ikke den eneste her med en samboer som ikke husker avtaler. ;-) Så denne veggalmanakken blir det nok jeg som skriver mest på, og han som leser mest! Haha

  Oda / hiilsen@hotmail.com

  SvarSlett
 13. Som fulltidsjobbende student med en haug med verv, og en samboer som er ganske lik hadde det vært en fryd å ha en slik for å holde styr på hverandre, og klare å planlegge litt kjærestetid inni mellom!

  SvarSlett
 14. En sånn almanakk hadde vært glimrende for å organisere hverdgen min! Er en habil listeskriver for å holde orden, og med en almanakk på veggen vil det være lett og oversiktlig for alle i familien!
  Siri Amanda
  sam.solva@hotmail.com

  SvarSlett
 15. Fint å ha ett sted å notere alle avtaler, fridager, treningskvelder og masse kos!
  k dott Eilertsen ætt hotmail dott com

  SvarSlett
 16. Supert å kunne notere alt på ett sted!
  k dott Eilertsen ætt hotmail dott com

  SvarSlett
 17. En veggalmanakk kunne vært til stor hjelp for vår aktive familie på seks!

  SvarSlett
 18. Jeg trenger en for jeg må ha oversikt over aktivitetene i hjemmet! Med to barn i aktiviteter som skal hit og dit, og en mor og far med diverse verv i lag og foreninger er det jammen litt av en kabal å ha oversikt! Xer fingrene!

  SvarSlett
 19. Jeg kjøpte en slik almanakk av dem i fjor og er så fornøyd med den. Hadde så absolutt trengt en slik veggalmanakk da det er vanskelig å holde orden på alt fra treninger, ting som skjer på skolen, bursdager og ikke minst hva man skal ha til middag hver dag og andre vanlige gjøremål. Dette er noe man virkelig burde notert seg på en enkel måte som f.eks på en slik veggalmanakk.¨
  klem klem

  SvarSlett
 20. Hei! Jeg har tre barn, studerer og jobber turnus selv så en slik almanakk hadde vært supert for å holde styr på alle aktiviteter.. Krysser fingrene for vinnerlykke. Hilsen Karianne (karianne.oeie@gmail.com)

  SvarSlett
 21. Ønsker meg en slik :) Med to barn, jobb og enn mann som jobber turnus med lang reisevei, trenger vi at alt er nøye planlagt og oversiktelig! Siden min mann er mer borte enn hjemme, planlegger vi en måned frem i tid for å få dagene til å gå opp. tone_sorensen@hotmail.com

  SvarSlett
 22. En slik har jeg både lyst på, og ikke minst bruk for i mitt nye organiserte liv! :)
  Kristin

  jagersten@hotmail.com

  SvarSlett
 23. Jeg ønsker meg en egendesignet notatblokk! Postit-lapper og diverse skrivebøker som jeg ikke har noe forhold til har ikke fungert for meg. Ny stilling i Forsvaret med mye ansvar, mange møter og mye som bare jeg skal kunne, fører med seg et stort behov for en plass å notere ting. En slik bok ville gjøre alt enklere :D (sjaspdal@hotmail.com)
  Ha en ellers flott jul! :)) (Heier på deg i Vixen Blogawards!)

  SvarSlett

Hei!
Jeg setter stor pris på at du tar deg tid til å legge igjen noen ord til meg. ♥
Lurer du på noe, så sendt meg en mail så er du garantert svar. :)

Klem Silje

Bloggarkiv

Translate