mandag 29. juli 2013

Forberedelser til skolestart; MatpakkeTips!

Reklameinnlegg

Hei!

Som jeg har skrevet før, Elena starter i 1 klasse i august! Hun gleder seg enormt, mor og datter er i full gang med forberedelsene.
Før helgen fikk vi tilsendt en gave til Elena, ett matbokssett fra Lego.


Begge ungene her i huset er ikke så glad i den vanlige "brødskiva med ost", så en romslig matboks med flere små bokser til er genialt! Boksene er formet som legoklosser i friske farger og vannflaska har legohodet, hvor kult er ikke det? Elena var iallefall kjempe fornøyd!


I dag har vi "øvt oss", hehe, på å lage matpakke. Og med så mange små bokser blir det jo spennende å pakke opp matboksen hver dag :)


Formene jeg bruker er vanlige pepperkakeformer fra IKEA.Frukt, grønnsaker, "stjernepolarbrød", pastasalat med fullkornsskruer og mais, agurk og gulrotstenger, noen nøtter og blåbær.


Vi fikk også noen søte bokser fra Paul Frank, perfekt til knekkebrød, delt i to vel og merke ;)


Produktene har vi fått herfra: Room Copenhagen. 

Jeg tenkte på å kjøpe matpakkeboka til Susanne Kaluza, den ser veldig inspirerende ut. 

Har dere noen tips og gode råd til skolestart?
Kom med dem!

Jeg trekker en vinner som får en overraskelse i posten ;)

Ha en strålende mandag!

12 kommentarer:

 1. Skolestart er en spennende tid :) Datteren min begynner i 3.klasse nå, og har inntatt en temmelig laidback holdning til hele skolen, hehe. Om jeg skal komme med et tips, så vil det være å anskaffe skolesekk som er godt tilpasset de små ryggene, det er mye bøker som skal bæres frem og tilbake. Nå får dere kanskje sekk på skolen, men det kan være et tips å også skaffe tursekk, de skal på mye turer i løpet av året :) Lykke til med skolestart!

  SvarSlett
 2. Så spennende med skolestart da :) både gleder meg og gruer meg til neste høst, for da er det skolestart her i huset også:)
  Herlige matbokser og drikkeflaske. Flotte farger:)))
  Tips til skolestart kan jo være disse geniale "gjennbruk bare" bokbindene i spreke farger :))))
  Til å ha i matboksen så er jo innebakte horn med hva en måtte ønske, et godt alternativ til den vanlige brød skiven.
  Hvilket studie er det du ska begynna på te høsten da? Bare lurte siden eg og ska bli student igjen på HSH til høsten :)

  Klem fra Renate :)))

  SvarSlett
 3. Stora jentå!
  Mitt tips er å satse på gode lekserutiner heilt fra begynnelsen av. Hvis feks leksene gjøres med en gang hun kommer hjem har hun hele ettermiddag/kveld til å leke/kose seg. Om du er konsekvent med dette venner hun seg fort til det, og dere slipper "maset/kampen" med å få dem gjort. Her i huset har jeg aldri mast -nettopp pga gode rutiner:)
  Et annet tips er tøm/vask matboksen daglig. Kjedelig å finne den frem fra ranselen mandag morgen med surt innhold fra fredagen før;)

  Helen S.

  SvarSlett
 4. Mitt tips må være banan og eplebokser. Når vi startet i første klasse i fjor fant jeg for ut at løs frukt ikke holdt så godt løst i sekken.

  SvarSlett
 5. Jeg har en gutt som stårter på skolen i høst, og han har flaska og matboksen i blå. Desverre har vi ikke de små boksene. De var smarte

  SvarSlett
 6. Har ikke noen spes.tips til deg/dere. Men lurer på om d går ann å bestille disse boksene?? Har selv en som skal begynne i første klasse nå, og disse små boksene til å ha litt frukt og grønt i var geniale!!
  Kikket inn på nett siden deres, men fant ikke ut av det der??

  Mvh. Marianne H

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!
   Ett tips er å søke etter "Lego matboks" på kelkoo.no
   Da får du opp alle nettbutikkene som selger serien og pris:)

   Slett
  2. Men finner ikke de små boksene......

   Slett
  3. Jeg fant på www.lekmer.no :)

   Slett
 7. Hei!
  Eg og har 1.klassing i år,og det er spennande.
  Ho skal byrja på SFO før skulestart,og eg trur det kan vera eit bra tips...då får ho roleg start,og blir nok kjent med klassevenner tidleg. Me får sjå :)
  Lykke til med oppstarten,og skulejenta :)
  Klems

  SvarSlett
 8. Det er morsom både for mor og barn når det lages ein overraskende matpakke:)) gode ideer her. I dag ble det en gris og to i matpakka til sønn min;))) polarbrød er enkelt å trykke ut med former.....;))
  Ha ein fin dag! Klem Ann Elin

  SvarSlett
 9. De har vanligvis ikke kjøleskap tilgjengelig for alle klassene på skoler, så jeg vil tipse om små kjøleelementer jeg fant på upstairs som får plass i matboksen og hjelper til å holde maten frisk!:)

  SvarSlett

Hei!
Jeg setter stor pris på at du tar deg tid til å legge igjen noen ord til meg. ♥
Lurer du på noe, så sendt meg en mail så er du garantert svar. :)

Klem Silje

Bloggarkiv

Translate