torsdag 4. oktober 2012

Spennende tider!

Hei!

Tror jeg endelig har landet etter den utrolig kjekke helgen i Bergen.
Blogging er mye diskutert i media for tiden, spesielt den "perfekte fasaden" som interiørbloggerne ofte får kritikk for. Jeg ønsker ikke å gå inn i noen debatt men vil nå si litt om hva jeg tenker.


Jeg tenker nemlig endel over dette, og må ærlig si at jeg ikke prøver å fremstille livet/huset mitt som perfekt. Men jammen er jeg takknemlig og lykkelig nå, og ikke redd for å si det her på bloggen. Jeg er takknemlig for at jeg har en flott familie, en givende jobb og at vi har ett hjem vi føler oss hjemme i. Ja, jeg tar bilder når jeg har ryddet, og ja jeg velger mine vinkler med omhu (hehe), men her finnes både støv og rot til tider, som i alle andre hjem. Om noen vil ha rotebilder så bare gi lyd! Hoho :) (Når jeg tenker meg om så har jeg jo publisert det også før).Jeg hater å brette klær, så vi har så og si alltid en haug som ligger å venter på å brettes, ungene sprer lekene over gulvet hver dag. Ungene kan være trassete, krangle og herje, men det er jo helt normalt! Ikke er de perfekte i klærne hele tiden, her i huset sverger vi til ull og praktiske klær (ikke mye hvitt med andre ord).

Livet mitt er fullt av opp og nedturer, som alle andres, men hvor mye jeg velger å utlevere her på bloggen er mitt valg. Utleverer jeg alt, så blir det en alt for personlig blogg. Jeg ønsker å dele DIY tips, fint interiør og shoppingtips. 
Noe kake og middagstips blir det også, men jeg sier "Ja takk" til Toro muffins! Så noen bakedronning er jeg ikke ;)

(Cakepops, bakt med hjelp av "Toro")


Jeg liker å ta bilder, leke meg med kamera og med redigering av bilder. Da blir det jo endel interiør, siden det er enkles å ta bilde av.

("Kunst" på veggen skjer også her i huset, tips; magisk svamp på Nille)

Det fører jo ansvar med bloggen, og jeg vil leserne mine skal vite at jeg tenker over det og vurderer hva jeg deler det hele tiden.

Nok sagt; det er spennende tider når det gjelder bloggen!

Jeg har fått flere forespørsler om forskjellige arrangementer, og jeg må si jeg er både ydmyk og takknemlig for det. Bloggen er en hobby og noe som gir meg glede, og jeg er veldig glad for at folk leser bloggen min og får noe utav den.

Mer info om dette kommer senere, så følg med, spesielt haugalendinger!
Nå er det også under 2 uker til boken "Kreativ mamma" kommer, og jeg merker det kribler i magen og jeg gleder meg til å se den!

Ha en flott kveld!

25 kommentarer:

 1. Hei Silje!
  Så fint innlegg, med mange kloke ord :)
  Spennende med ting som skjer da! Gleder meg til å følge med!

  Håper du og familien din får en fin helg!

  Kos dere!

  -Ida Susanne

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, Ida Susanne ;)
   Dette innlegget ble publisert med en liten klump i magen, så takk for en fin kommentar :)

   Slett
 2. Superbra skrevet Silje! Akkurat det samme som jeg tenker, men som jeg ikke har formidlet enda på min blogg. Må kanskje gå til det skrittet å gjøre det en dag, for jeg får helt klart mange tilbakemeldinger fra de som tror at alt er så perfekt hos oss, og at jeg er flink til alt. Spennende å høre at det skjer noe spennede;-) Keep me posted;-) God helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, Sofie!
   Og ja, jeg skal nok holde deg orientert ;)
   klem

   Slett
 3. Så flott innlegg, hva heter den magiske svampen?! Ineeed it

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, hva var det igjen?? Hmm..
   Den er iallefall lett å finne på Nille, til og med mannen fant den bare med beskrivelsen "magisk svamp som fjerner flekker" fra meg. :)
   Det er en pappboks med 4 svamper, med en gul side og en hvit side.

   Slett
 4. Jeg liker bloggen din!!
  Akkurat som den er!
  Du velger jo selv hva du vil skrive om, og vi velger om vi vil lese det.
  Jeg liker godt dine DIY tips og shoppingtips.
  Nå ble jeg veldig spent på hva som kommer fremover, spennende :-)

  Ha en fin kveld!
  Klem

  SvarSlett
 5. Herlig og ærlig innlegg, Silje! Liker!
  Vi har også klær i hopetall som ligger ubrettet i baljer. Er ikke så glad i å brette klær jeg heller. Kunst på veggene har jeg skrubbet bort en del ganger, hihi. Male over, måtte jeg også en gang:)

  Gleder meg til å se boka. Så spennende!!

  Klem Tonje

  SvarSlett
 6. Godt sagt Silje:) Ein gong eg va hima hos deg så hang d ei brødskive med leverpostei klistra fast i stueveggen :-) ha ha! Ubs -sko vel ikkje sagt d ha ha! Tror nok mange interiørbloggere ikkje har d så mye mer på GH enn oss andre. Eller jo forresten -litt;) Å stor kunnskap å øye for detaljer -den ska dåkkår ha! Kjekt å lese og se bilder.
  Hilsen Helen S.

  SvarSlett
 7. Hei :-) Flott innlegg, er nok mange, inkludert meg, som kjenner seg igjen i det du skriver. Såklart er det rot, støv, skit og klevask både her og der hjemme hos oss også, men det er jo ikke akkurat dette en ønsker å vise frem via bloggen. Vi ønsker å inspirere, gi gode tips , dokumentere og dele interesser og hverdagslige gleder, og selv om en unnlater å vise hjemmet fra sin verste side er det jo ikke dermed sagt at en alltid har det slikket og rent på hjemmebane :-) Når det er sagt vil jeg bare benytte anledningen og si at bloggen din og alle DIY-tipsene er helt super!!!!!!

  SvarSlett
 8. Så fint skrevet : ))
  Viktig å huske at bloggere er mennesker de og ; ) og det er klart: selv om jeg en sjelden gang kan bli småstressa av at "alle andre" har det skinnende rent og pent, foretrekker jeg jo å se inspirasjon og glede, og ikke rot ;b

  Synes du har en innmari flott blogg :D stå på!

  SvarSlett
 9. Hei
  Er nok mange som nikker gjenkjennende på det du skriver , flott skrevet var det også :)
  Moro med spennende ting som skjer fremover :)
  Og grattis med 600 følgere på fb :)

  klem

  SvarSlett
 10. Kjempefint innlegg og mener det samme selv!!! bloggen din er kjempefin og liker stilen din veldig godt!!! Herlig!!!! Du er til stor inspirasjon!!!! Klemmer

  SvarSlett
 11. Jeg tenker bare at de som er så negative til våre blogger og "perfekte" hjem, de MÅ jo ikke lese, hehe:)

  Kule bilder, tjihi:)
  Og så gøy med ting som skjer, gleder meg til og høre, og jeg kjenner at jeg godt kunne vært rogablogger innimellom;)

  Ha en fin kveld ♥

  SvarSlett
 12. Godt sagt Silje:-)
  og helt ærlig så tror jeg ikke mange hadde giddet følge med på en blogg som viste et rotete hus og negativ energi.. Vi vil jo bli inspirert ikke sant??

  Charlotte

  SvarSlett
 13. Godt sagt Silje:-)
  og helt ærlig så tror jeg ikke mange hadde giddet følge med på en blogg som viste et rotete hus og negativ energi.. Vi vil jo bli inspirert ikke sant??

  Charlotte

  SvarSlett
 14. Kjempeflott innlegg :)
  På min blogg presenterer jeg oftest hjemmet vårt og baksten fra sin beste side - jeg ønsker jo å inpirere og tipse folk. Og det er jeg sikker på at de fleste andre bloggere også ønsker. Det er iallfall det jeg er på utkikk etter når jeg finner blogger, nemlig inpirasjon. Jeg tenker at alle vet at det i alle hus vil finnes støv, rot og klesvask så hvorfor presentere dette på bloggen?
  Klem

  SvarSlett
 15. Helt enig med deg Silje!
  Jeg hadde en gang en veldig klok lærer som tegnet en sort prikk på et hvit ark og spurte hva det var. Alle sa "en svart prikk på et ark..?". Da sa hun "men hvorfor fokuserer dere på det bittelille dårlige(sorte prikken) og ikke alt de gode(det hvite rundt)?" Det ga klassen inspirasjon til å fokusere på de gode karakterene og ikke bare på de dårlige! ;)
  De beste bloggerne fokuserer på det gode i livet. Ikke alle har denne fine gaven og erges ofte av det. Derfor er det så fint å ha blogger som inspirerer en! Selv har jeg mine favoritt blogger (du er en av dem) som jeg aldri blir lei av.

  SvarSlett
 16. Kjempefint innlegg!
  ha en fin helg
  klem Hege x

  SvarSlett
 17. Herlig innlegg Silje!
  God helg til deg:)
  Klem Monica.

  SvarSlett
 18. Synes det er flott at du tar opp dette på bloggen. Man skal blogge om det man vil, og vi er alle mennesker. Merkelig hvor fort andre ser ut til å glemme dette altså. :-) Stå på videre! :-) Du er råflink!! :-)

  Forresten, så mottok jeg "Kreativ mamma" i posten idag og jeg har til og med blogget om boka på http://reidunbeate.femelle.no :-) Jeg elsker den!! :-)

  SvarSlett
 19. Jeg er så enig...og det tror jeg mange andre "der ute" som leser blogger faktisk også er. Interiørlogger er blitt kjempepopulært og et godt supplement til interiørbladene vi leser (ofte mer "ekte" og "jordnært"). Folk ønsker å bli inspirert - og det blir man rett og slett ikke av skittentøykurver og rotete stuer. Interiørblogger henvender seg til et voksent publikum. Et publikum som forventes å være reflekterte og selektive- som kan ta ansvar for seg selv og velge å ikke lese blogger om det påvirker en negativt. En blogg er en blogg, ikke en vitenskapelig artikkel om det virkelige liv.

  SvarSlett
 20. De fleste er vel oppegående nok til å forstå at alt ikke er perfekt alltid! Og jeg tror ikke jeg hadde giddet lese en blogg om og om igjen om det bare var blogget om rotet og alle smulene og skiten...hehe. Jeg digger alle disse herlige interiør bloggene, alle tipsene, ideene og stemningsbildene. Det gir meg masse kreativ inspirasjon og hverdagsglede. Vær deg selv! Digger det!

  SvarSlett
 21. Er så enig med deg :) Man velger hva man vil dele på bloggen sin, jeg begynte å blogge fordi det var et sted å samle ideer, inspirasjon so gir gleder i hverdagen.

  Blogg i veg du :)

  Ønsker deg en herlig søndag :) Vi har hatt en herlig helg på hytta :) Tilbake til hverdagen i morgen :)

  Klem!

  SvarSlett

Hei!
Jeg setter stor pris på at du tar deg tid til å legge igjen noen ord til meg. ♥
Lurer du på noe, så sendt meg en mail så er du garantert svar. :)

Klem Silje

Bloggarkiv

Translate