søndag 6. februar 2011

DIY; tavlemaling.

Hei!
Søndag og helgen er snart slutt...
Vi har kost oss denne helgen, men søndagen er ekstra rolig og avslappende.
Først ett lite tips, Ahlens har fått inn mange gode duftlys, jeg kjøpte ett med Basillikum&Lime og det dufter herlig!(mamma, ikke få panikk, jeg ser at jeg må vaske vinduene ;) )


Så, tips nr 2. Jeg kjøpte tavlemaling sist sommer og malte en ramme fra Ikea.
Jeg har endel igjen og har fundert på å male en vegg på kjøkkenet, men har ikke helt tørt ennå..
Så fant jeg ut at bordet til Elena kunne trengt en oppfriskning, hun har en tendens til ikke å tegne der hun skal, hihi.
Her er resultatet:


Her er litt mer av rommet til Elena, som vi snart skal male og fikse litt mer på:


Fin kveld!

5 kommentarer:

 1. hei hei!

  det er klart jeg vil ha deg på bloggrollen, tror bare eg har glemt det siden jeg stort sett finner veien via facebook på oppdateringene :))) men nå er du med.

  Herlige bilder av Elena, smart dette bordet da. Veldig praktisk. Syntes tavlemaling er superstilig. Du må tørre da, ellers kan du jo male en MDF plate og henge den opp også (men da må man jo hulle veggen) med mindra man finner plass på disken til den ;)))

  Ha en fin kveld. Nå er det fangene på fortet og stikke tid ;)

  klemmer

  SvarSlett
 2. Vi har kost oss med Åhlens sitrus duftlys i helgen. Vi er også store fans av dem. Lukten er ikke så påtrengende og intens som andre duftlys. Får en lett spa følelse hjemme og det er jo ikke feil. Digger rommet til prinsessen. Super ide med tavlemaling på bordet.

  Gry

  SvarSlett
 3. Hei!
  Smart med tavlemaling da :) Mange herlige cupcakes her, litt dilla på de om dagen ;)

  Klem Anette

  SvarSlett
 4. Hei! Veldig koselig og "ekte" blogg du har, føler nesten at jeg kjenner dere alle sammen :) Herlige småtasser du har! Kikker innom innimellom, har selv ei jente på 3 og en gutt på 1 så kjenner meg igjen i en del ja :) synes det er ekstra kjekt å få litt tips om gode og raske hverdagsmiddager ++ men tenkte jeg skulle prøve oppskriften på biffsandwichen din for å imponere mannen litt, he he - men nå får jeg ikke opp "bildet" med oppskriften på lenger, av en eller annen grunn... U fix? :) Hilsen vindafjording

  SvarSlett
 5. Så koselig med alle de fine tilbakemeldingene! :)

  Vindafjording:
  Ja, den er visst borte.. hmm, skal fikse det jeg så klart!
  Koselig at du liker bloggen min, å at vi har barn i samme alder. 1 og 3 år er en herlig alder altså, å jeg ser hvor mye glede de har av hverandre.. søskenkjærlighet er noe av det vakreste altså.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett

Hei!
Jeg setter stor pris på at du tar deg tid til å legge igjen noen ord til meg. ♥
Lurer du på noe, så sendt meg en mail så er du garantert svar. :)

Klem Silje

Bloggarkiv

Translate