mandag 10. januar 2011

Nib utfordring; barnerom!

Det er ikke så mange dager siden jeg skrev ett innlegg om barnerom, men siden Nib nå har en  ny utfordring, så slenger jeg meg på! :-)

Rommet til Caspian er kanskje ikke "supertrendy" eller veldig inspirerende, men jeg syns han har ett koselig og passe lekent rom, som en 1 åring bør ha. Litt leker, litt bøker og en seng, hva mer trenger han?:)

(her har Elena sneket seg med på bildet)


 I vinduet til Caspian henger en uro med fargerike fly, farger hører liksom hjemme på ett barnerom syns jeg. Og disse flyene er veldig spennende å se på syns lillegutt.


Fordelen med tallerkenhylle er at man kan skifte litt på innholdet i ny og ne :)
 

3 kommentarer:

 1. Liker smaken din kjempegodt jeg du har faktisk både stil og gjør det varmt og koselig. Det har jeg jo sagt mange ganger nå da men kan aldri si det for mye. Du har masse flotte detaljer og barna dine får være barn, og de får leke. Det er viktig at det kommer foran om lekene dems matcher resten av huset, barn er ikke interiørgjenstander, de er faktisk levende små mennesker som trenger forskjelig former og farger for å utvikle seg. De er ikke porselensdukker som skal kun brukes som småpynt. Syns du klarer å balansere det der utrolig fint,derfor liker jeg bloggen din veldig godt. Hold på dette, Silje, for det er en egenart, og en naturlig del av deg, og den må du aldri miste for den er verdifull, den gjør at du er du.

  SvarSlett
 2. Synes det var et kjempekoselig barnerom!

  Barnerom er til for å brukes (og i følge mine små, til å rotes!)

  SvarSlett
 3. Syns barnerommet ditt var kjempekoselig, lunt og med masse fine detaljer ;) Tenker han stortrives ;)

  Og jeg som snart skal igang med babygutterom ble absolutt inspirert av å kikke innom her jeg da ;)

  SvarSlett

Hei!
Jeg setter stor pris på at du tar deg tid til å legge igjen noen ord til meg. ♥
Lurer du på noe, så sendt meg en mail så er du garantert svar. :)

Klem Silje

Bloggarkiv

Translate