torsdag 30. desember 2010

Ny spisestue!

Vel, iallefall stoler!
Jeg var så heldig å få nye spisestuestoler av min kjære til bursdagen, og etter endel venting fikk vi dem endelig!

Veldig, veldig fornøyd!
Nå mangler bare de nye industrilampene, så blir det så fiiiiint!
-----

På kjøkkenet er Nespressoen kommet på plass, og den er så innbydende der den står.. så vi er allerede tomme for kapsler! Men 150 stk er på vei i posten, håper de er her i morgen..

Tenkte å vise 2 bilder til av kjøkkenet.. er litt lei det for tiden, så tar bilder å prøver å finne ny inspirasjon på andre blogger og interiørnettsteder.
Forslag er jeg glad for! :)

En ting er sikkert, liftgardin må vi ha!
(å nye pærer i spottene)

6 kommentarer:

 1. Så fine stoler og så koselig kjøkken :)

  SvarSlett
 2. Jeg tror jeg må være veldig umoderne og gammeldags, for jeg likte bedre de gode gamle stolene dine hehe.. Jeg er bestemortypen tydeligvis, og jeg ville si å det er jo bare noen plastikkstoler jo haha.. men jeg må innrømme at kule var de, og de er sikkert også gode å sitte på.Skal du ha litt industri stil hjemme nå, og blande litt med shabby chic eller går du mere over til industri? jeg syns uansett så er du flink til å legge inn varme innslag og gjøre det hjemmekoselig. Hva heter disse stolene, er det noe navn på de?Jeg er sikker på at det er noe moderne iallfall, for designet var stilig og det var jo helt annerledes. Fins det bord også i dette materialet, eller er det meningen at man skal ha stolene opp mot hvitt? jeg er bare nysgjerrig, jeg syns det er så gøy å se noe nytt.

  SvarSlett
 3. Hehe, Ingunn, du er ikke gammeldags!
  Jeg skal beholde de gamle stolene, for vi kjøpte bare 4 nye. Jeg liker litt mixet stil for tiden,klarer ikke den helt hvite hvite stilen, og elsker den blå veggen vår.. det blir så lunt og godt!
  Det viktigste for meg er at det er ett hjem, med atmosfære og stemmning. Kjøkkenet er litt for sterilt for min del, men det blir nok bedre med gardiner.

  Stolene er kjøpt på Living, men de er visst "inspirert" av ett merke som heter Kartell. De ekte stolene koster 2500kr per stk, å det er alt for mye syns jeg.. Disse kostet 899 per stk.
  Det hører ikke bord til, men de er veldig fine mot hvitt :)

  SvarSlett
 4. Kjempeflotte stoler!! Er kjempefint å blande ulike materialer syns jeg. Blir tøft med en industriell lampe;)

  SvarSlett
 5. Hmm spennende. Og så lurer jeg på en ting, når dine besteforeldre eller noen gamle folk kommer, skyndter du deg å bytte ut stolene til de gamle da hihi.. hva tror du de gamle sier (plastikkstoler??nei nå har jeg ikke sett på makan..hvordan sitter man på disse da? ) hihi..

  SvarSlett

Hei!
Jeg setter stor pris på at du tar deg tid til å legge igjen noen ord til meg. ♥
Lurer du på noe, så sendt meg en mail så er du garantert svar. :)

Klem Silje

Bloggarkiv

Translate