fredag 28. mai 2010

Datt du?


"Mamma, halo!"
Finnes det noen bedre måte å bli vekket på enn av to små lubne armer rundt halsen og ett suss på kinnet?
Tror ikke det.
Elena er 2,5 år nå og prater som en foss. Ikke alt er forståelig enda men det kommer seg.

Hun er spesielt flink på å gjennta utrykk eller hele setninger.
Så om hun faller så sier vi "Oi, datt du?"
Men om hun faller selv, eller later som hun faller så sier hun "oi, datt du?". Hehe.

Noe av det første hun lærte seg å si var "ein til?", nå går det mest i "NEI!". Hun er i skikkelig trassalder og hun skal ikke gjøre noe jeg ber henne om. Ikke kle på seg, ikke pusse tenner, ikke ditt og ikke datt.

Men når hun er blid og medgjørlig så er hun verdens skjønneste! Så snill og god, og er veldig omsorgsfull mot lillebroren sin.
Det er utfordrende å være mamma til en jente med så sterke meninger og vilje, men også fantastisk å se hvordan hun utvikler seg og går fra "baby" til en liten jente som aldri gir seg. :)

Akkurat nå for tiden er hun veldig pappajente, hun har en kjempe snill pappa som står opp med den lille morgenfuglen nesten hver dag. Da kryper de oppi sofane med dynen og koser seg med barnetv.
Slår hun seg så er det pappa som skal trøste.Ha en fin formiddag :)


1 kommentar:

  1. åååå! søteste! Huff trassalder ja. Herregud som vi kriger med Håvard for tiden. Men akk ja, sånn er det vel for de fleste!

    Blogging ja..! Det er kjekt men er så tidkrevende + dyrt! Man kjøper jo ting og tang hele tiden. Nå kan jeg plutselig bruke tid på alt og ingenting :))

    Håper vi får til å møtes i sommer. Kunne godt tenkt med tur nedover når vi har ferie. Det er fra 26.juni t.o.m 11. juli! Håper vi får det til. Ellers så er jo helgene fri uansett:)

    KLEMMME

    SvarSlett

Hei!
Jeg setter stor pris på at du tar deg tid til å legge igjen noen ord til meg. ♥
Lurer du på noe, så sendt meg en mail så er du garantert svar. :)

Klem Silje

Translate