fredag 14. januar 2011

Skinke&grønnsakspai!

Her kommer dagens middagstips!

Skinke&grønnsakspai:

Bunn:
1 pk paideig fra Tine (NÅ), eller en som bare skal blandes ut med vann.
(Jeg bruker det ofte, de er veldig gode når ting skal gå litt kjapt)

Eggestand:
3 egg vispes sammen med 2 dl fløte eller melk.
Ca 1 ts salt og en god dæsj med pepper.
Ha gjerne i en klype muskanøtt, det gir god smak!

Deretter kan du ha oppi de grønnsakene du liker, jeg brukte:
-1/2 squash
-1/2 paprika
-1/4 rødløk
-1/4 brokkoli



Så kutter du opp en boks med bogskinke, vanlig eller kylling.
Det er også godt å skjære en liten del hvitost i terninger og ha det i.

Bland alt sammen og smak til med evt mer pepper.

Trykk paibunnen ut i paiformen, og tilsett egge- og grønnsaksblandingen.
Strø skinkebitene over tilslutt, samt ostebitene.

Stek på 220grader i ca 30-40 min.


Velbekomme!

Caspian var iallefall veldig fornøyd!

Ha en fin dag!

2 kommentarer:

Hei!
Jeg setter stor pris på at du tar deg tid til å legge igjen noen ord til meg. ♥
Lurer du på noe, så sendt meg en mail så er du garantert svar. :)

Klem Silje

Det oppstod en feil i denne gadgeten

Bloggarkiv

Google+ Followers

Translate