tirsdag 21. april 2015

Lys blå, bomull og Samsøe Samsøe

Hei på dere, på tide med en moteoppdatering fra mitt klesskap. Liker veldig godt å dele tips om klær, trender og mote så her kommer mine nyeste kjøp.Etter å ha brukt noen timer i byen så finner jeg mye fint. Et merke jeg har lagt min elsk på er Samsøe Samsøe. Jeg fant så mye fint hos Pie i sentrum, at jeg bare måtte ha noen få plagg.
Samsøe Samsøe er dansk design og reflekterer den nordiske stilen godt. En bra pris er det også, og denne lekre lyseblå kjolen med en glipe i ryggen falt jeg pladask for.
Utrolig behagelig å ha på seg, og kan lett kles opp med pumps eller ned med hvite sneakers.Skjorten i bomull hadde de nettopp fått inn, og den er i myk bomull i en vid modell. Ligg "nupper" og ser passe avslappet ut. Kombinert med enten jeans eller skjørt, til fint eller hverdags skal denne nok bli mye brukt.
Frynser er trendy i år, så jeg svippet innom H&M og fant en lett blondejakke med frynser.Det som er gøy med klær i den skandinaviske/nordiske stilen er at det er lett å mixe og matche i garderoben, og sprite den opp med kule sko, vesker og tilbehør.

Jeg ser igjen og igjen at jeg matcher interiørstilen min, haha, men det er ikke planlagt!
Nordisk stil i interiøret og klærne er det jeg faller for hver gang.

Ha en superfin tirsdag!


1 kommentar:

Hei!
Jeg setter stor pris på at du tar deg tid til å legge igjen noen ord til meg. ♥
Lurer du på noe, så sendt meg en mail så er du garantert svar. :)

Klem Silje

Bloggarkiv

Translate