torsdag 12. april 2012

Interiørtrender 2012 -Mrs Hardy spør, her er mine tanker.

Ja, Mrs.Hardy deler i dag sine tanker om interiørtrender 2012, og jeg skal svare med mine tanker (jeg er ingen ekspert altså, men synser litt). 
Jeg skrev ett innlegg i januar, som du kan lese HER. Men for å skrive litt mer; 

Jeg tror trendene som vi har sett i bloggverden vil være med videre. Det tar tid i Norge før trender og stiler er etablerte, shabby-chic ble jo spådd en fallende karriere allerede for 2 år siden, men står fremdeles sterkt her i landet. 
Det er jo ingen hemmelighet at jeg er en fan av natur, industri og kontraster med sort/hvitt, og det ser ut som den holder en stund til.


 Jeg har iallefall endelig funnet en stil jeg trives med, og vi snakket sist om det for ett par dager siden at det er så godt å komme hjem! Vi føler hjemmet vårt er lunt, koselig og helt oss.


En trend jeg tror (og håper) vil komme sterkere er dette med bruktfunn/loppefunn, og det å sette sitt eget preg på møblene. Vi trenger ikke kjøpe noe nytt hele veien, men vi blir flinkere å kreativt bruke loppefunn.
Norgesglassene for eksempel, er jo veldig populære nå! Og de brukes til alt fra vaser til lykter. 


Samtidig er det ett behov for farger. Det er rart med det, når sola gløtter frem og det blir varmere så øker behovet for vårlige farger. Og kanskje litt neon? :)

Trender kan være inspirerende og spennende, men det viktigste er hva du liker og finne sin stil, slik at man trives.Være seg shabby-chic, industriell, flowerpower, maskulint eller urbant. Og tilslutt; Interiør er jo GØY, så det er ingen regler eller grenser for hva man kan finne på. Den som intet våger, intet vinner.

Stikk innom Mrs.Hardy og del dine tanker.
Ha en flott kveld!
(Og jeg tar helg nå, fantastisk. I morgen skal jeg snikre meg ett nytt stuebord, følg med!)

13 kommentarer:

 1. Jeg tror nok Mrs. Hardy har et poeng i dette med tilgjengelighet. Derfor oppleves vel kanskje ikke trendene som så utrolig sprikende fra år til år heller - man skal jo ha tilgang på dem (og ikke minst pengene for å kjøpe dem). Mitt inntrykk er at trenden er å finne SIN stil, ja, nærmest livsstil, innen interiør, og at det er detaljene som utgjør forskjellene, men også hot or not om du vil. Ja til mangfold! Personlig liker jeg nok det landlige best, men viktigst er det at tingene jeg omgir meg med betyr noe for meg og at jeg syns det er fint rundt meg :-)

  God helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant? Tilgjengelighet ikke minst!
   Enig med deg; ja til mangfold:)
   God helg til deg også!

   Slett
 2. Så flotte bilder...jeg elsker duse farger som mint og lyse blått..tipper vi kommer til å se masse av det mot sommeren:)

  SvarSlett
 3. herlige bilder av ett herlig hjem! liker så godt stemningen spisestuen din gir!

  Vibeke i skråningen

  SvarSlett
 4. Nydelig hjem du har. Ja, man må finne sin stil og ikke være redd for å prøve nye ideer. Må si jeg er spent på det bordet du skal snekre!! Blir spennende å se om vi kan lære noe nyttig.

  SvarSlett
 5. Heeerlige bilder altså! Et knallfint hjem :)

  SvarSlett
 6. Kjøkkenet ditt er så koselig. Skjønner godt at det føles godt å komme hjem.

  Ha en fin helg!


  AW

  SvarSlett
 7. Nydelige bilder!! Nydelig Hjem :) :)

  SvarSlett
 8. Så kjekt innlegg, gøy å dele tanker rundt dette!
  Synes dere har et nydelig hjem, og jeg skjønner godt at dere liker å komme hjem her ja!
  Jeg er nok enig mange av tankene dine!
  Spennende med nytt bord!
  Ha en super helg!
  Klem m

  SvarSlett
 9. Kom inn her via Urørt - herlig blogg!
  Ikke vanskelig å skjønne at dere syns det er godt å komme hjem;)
  Gleder meg til å se bordet. Driver også å planlegger snekring av spisebord, så kanskje jeg kan plukke opp et tips eller to.
  God helg!
  Klem, Elin

  SvarSlett
 10. Jeg synes på mange måter at ordene trend og interiør ikke helt matcher.. har pusset opp og stylet boliger i mange år, og for meg er det huset/ boligen som "snakker til meg", ikke minst også hvem jeg tror kjøpergruppen for boligen er og hva slags strøk det ligger i. For meg er det unaturlig å ha et funkisinteriør i et 100 år gammelt hus, eller søt gammeldags stil i et funkishus, men det er kult å blande litt også. Selv har jeg nå møbler litt fra det ene prosjektet og litt fra det andre, og flytter for ofte til at de møblene jeg beholder passer helt til hverandre, hehe! Er enig i at hjemmet må reflektere den som bor der, og jeg synes det er helt skremmende hvordan folk kjøper og kaster for å følge moter som skifter ofte. Synes også, kanskje uhøflig å si så andre leser, at norske hjem i bloggene ligner veldig på hverandre..?

  SvarSlett

Hei!
Jeg setter stor pris på at du tar deg tid til å legge igjen noen ord til meg. ♥
Lurer du på noe, så sendt meg en mail så er du garantert svar. :)

Klem Silje

Bloggarkiv

Translate