mandag 14. oktober 2013

Det er verdt det!

Hei!
Nå skal jeg skrive litt om noe som er litt uvant for meg. Jeg pleier jo ofte å nevne at "i dag har jeg vært på trening, fått unna husarbeid..." osv.. Men så mye mer enn å nevne trening har jeg ikke gjort.

Koselig inngangsparti, på Shape er alle stjerner ;)Jeg begynte å trene på "Shape trening og velvære" på Norheim for 1,5 år siden. 


Da hadde jeg ikke trent på 3 år, og var i ganske dårlig form. Jeg har egentlig aldri likt å trene, og heller ikke prioritert det særlig høyt ( sofaen er jo mye bedre!). 


Men alt det forandret seg da jeg begynte på Shape. Nå tror dere kanskje jeg er betalt for å si det, men det er jeg altså ikke. Og alle som kjenner meg på jobb, venner, familie osv.. vet har nok hørt endel om hvor gøy det er å trene på Shape og ikke minst sett at jeg har forandret meg.

Jeg har aldri kommet inn døra på Shape uten at de som jobber der sier "God morgen, Silje!", "Hallo, så kjekt å se deg" med ett stort smil. Det samme gjelder når jeg/vi drar så er det alltid noen som sier hadet. Bare den lille tingen der gjør at Shape er en favoritt. 

Alle er smilende, blide og imøtekommende. Senteret er utrolig fint innredet med kunst på veggene og det er alltid kaffi på kanna ( iallefall når Marionn er på jobb) og tid til en god prat.

Jeg startet med å trene 4-5 ganger i uken, og plutselig var jeg hekta. Alt de sier om trening er sant; jeg har mindre vondt i ryggen, sover bedre, har mer energi og føler meg så utrolig mye bedre!
Nå prøver jeg å trene fast 3 ganger i uken og vedlikeholde. Hadde jeg vært tøff nok skulle jeg lagt ut før/etter bilde men vi får se..


Dette blir visst en hel avhandling, men jeg er kanskje litt høy på endorfiner etter at jeg hadde en veldig kjekk PT-time med Gosia i kveld. Gosia er utdannet PT i Chicago og driver i tillegg med massasje terapeut. Det er ikke så lenge siden hun begynte å jobbe på Shape, og hun ønsket at jeg skulle prøve en time med henne, for det kan være vanskelig å etablere seg og hun ønsker at folk får vite om henne. 
Det er litt på siden av det jeg har gjort før, men jeg sa ja, og jeg har tidligere skrevet at jeg syns det er veldig fint å få være med å støtte lokale bedrifter eller enkeltpersoner via bloggen. I tillegg føler jeg at jeg står litt på stedet hvil når det gjelder treningen, så å få hjelp av en ekspert er flott!

Hvordan PT-timen gikk og mer info skal du få vite i morgen. Jeg sier bare "note to self" ; ta bilder til bloggen FØR du har trent og svettet som en gris! Hehe :)
Jeg ser virkelig ikke slik ut som "Fotballfruen" når hun trener med PT!


Og tilslutt; dette skal ikke bli en "YOLO-inspirernde-muskeldame-bilder-i-minishorts-blogg" hvis noen er bekymret for det :) Så for å oppsummere overskriften; å starte med trening igjen = så verdt det!

Ha en fin kveld!

6 kommentarer:

 1. Heilt enige i at Shape æ NR.1!!!!Både dei som jobbar der og dei som trenar der ;-) Du he vert kjempeflink og skø ha ein kjempestor gedigen takk for at du fekk meg mæ på "trenings-kjøret"!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, me er heldige som har ett sånt senter i nærheten.

   Slett
  2. Og eg er heldig som har deg med meg;);) ❤️

   Slett
 2. Hei

  Bra du oppmuntrer til trening og det hjelper så utrolig mulig på helsen og hjelper masse på humøret også

  Er en del år eldre en deg og det er når du blir eldre du forstår at treningen har og er en lur investerng:-) Trener 3 ganger i uken og har gjort det i mange år!

  Så fortsett med trening!!!

  Ha en fin dag

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, Tone! Håper på mange år med trening videre:) fin dag til deg også, å takk for fin kommentar.

   Slett
  2. Hei! Bra innlegg! Jeg begynte også på Shape for 1,5 år siden. Og det er så sant det du skriver at det er kjempekoselig på Shape.Mvh Kristin H.

   Slett

Hei!
Jeg setter stor pris på at du tar deg tid til å legge igjen noen ord til meg. ♥
Lurer du på noe, så sendt meg en mail så er du garantert svar. :)

Klem Silje

Bloggarkiv

Translate