Hei!
Her kommer to middagstips!
Når det er travle hverdager med to små, så er det veldig greit å hive middagen i ovnen syns jeg. Da lager den seg selv, mens jeg kan leke litt med de to små som henger i buksebeina på meg.
Jeg syns dessuten at både kylling og laks smaker bedre tilberedt i stekeovnen.
Her er en oppskrift som ble til i dag:
Siljes kylling i form med parmesan&soltørkede tomater.
Du trenger:
(2 voksne og 2 barn)
3 kyllingfileter
1 hvitløksfedd
3-4 ss hakkede soltørkede tomater i olje (mine er kjøpt på Rema1000)
Raspet parmesan
Paprikapulver
Salt&pepper
1. Skjær hver kyllingfilet i 4 avlange deler.
2. Legg dem i en ildfastform, krydre med salt, pepper og paprikapulver.
3. Finhakk 1 fedd hvitløk som du strør over.
4. Ha 3-4 ss med hakkede soltørkede tomater over, sprinkle litt av oljen fra glasset over også.
5. Rasp over så mye parmesan som du liker.
6. Sett i stekeovnen på 220 grader, i ca 10 min. Tomatene skal være litt "krispy" og kyllingen gjennomstekt.
Vi hadde fullkornsris og woket brokkoli&paprika med sweet soyasaus til, men potetmos eller pasta passer sikkert også. Sjyen i formen er god å ha over risen.
Ungene elsket det, heldigvis, for de har vært svært småspiste på middagen i det siste.
En annen ting vi liker å lage i form er laksefileter. Da legger jeg dem på en seng av grønnsaker, ta de du liker best. Vi bruker mye brokkoli, paprika, gulrøtter og purre.
Krydre filetene med salt&pepper, å ha en klatt CremeFraiche på toppen. Inn i stekeovnen til laksen er gjennomstekt, 10-15 min. Nam!
Ha en fin ukestart!
Hei Silje!
SvarSlettTusen takk for at du la igjen et spor hos meg:)- så fant jeg deg også! Gleder meg til å følge videre med på den fine bloggen din!
Så flott med litt middagstips! Det er ikke alltid like enkelt å vite hva man skal finne på å ha til middag:)
Ha en fin kveld:)
Klem
Hei
SvarSlettSå fin blogg du har.Deilige middagstips!
Legger meg til som følger.
Stikker snart innom igjen
Hei!
SvarSlettTakk for fine middagstips. Det er gøy å prøve noe nytt - det blir så ofte til at vi lager det samme om igjen og om igjen.
Den kyllingformen så veldig god ut!
Klem Vivian
For någen fantastiske middagstips :)
SvarSlettDu har det SÅÅÅÅ fint <3
Er inne å titter hver eneste dag ;)
Ha en superduper onsdag.
Klem Henriette