Du trenger:
1pk kjøttdeig
1 egg
Parmesanost, revet.
2 fedd hvitløk, finhakket
Krydder: salt&pepper, cummin, chili og paprika.
Fremgangsmåte:
Knø sammen kjøttdeig, hvitløk, parmesan og egg med hendene.
Tilsett krydder, ca 1 ts av hver sort.
Form små kuler med hendene og stek på middels sterk varme til kjøttbollene har fått fin stekeskorpe (de trenger ikke være gjennomstekt).
Saus:
2 bokser hakkede tomater
2 hvitløksfedd(kan sløyfes)
1/2 finhakket chili (kan sløyfes)
Olivenolje, 2 ss
Salt, pepper og Cayennepepper.
Ha olivenolje, hvitløk og chili en en liten kaserolle og fres til hvitløken er gyllen. Ha deretter i 2 bokser med hakkede tomater og kok opp. La koke i ca 10-15 min, smak til med krydderet.
Tilslutt heller du sausen over kjøttbollene i stekepanna og gir det ett oppkok. Sjekk at kjøttbollene er gjennomstekte.
Serveres til nykokt spaghetti... mmmm..
Det ble brødbaking i dag også gitt, og Elena hjalp til:
Nå står brødene i ovnen, og vi gleder oss til kvelds ;)
Ha en fin ettermiddag!
Ps: giveawayen er snart klar!
Så produktiv du har vært. høres kjempegodt ut. Elsker alt som har med kjøttdeig å gjøre jeg :)
SvarSletthilsen anita s
Hehe, når hele lønna går ut i rekninger, så er det best å være økonomisk og bake selv.
SvarSlettKjekt at du tittet innom!