God morgen!
Her kommer ett middagstips som kan varme på disse iskalde dagene.
(til 2 voksne & 2 barn)
2 store kyllingfileter skåret i små biter.
1 fedd hvitløk
1/2 løk
1/2 squash
1/2 paprika
1 boks hakkede tomater
1 boks cremefraishe
1 dl fløte
salt&pepper
Fres hakket hvitløk i litt olje og tilsett kyllingen.
La det surre litt, tilsett deretter løken. Krydre med salt&pepper.
La kyllingen få en liten stekeskorpe, men den skal ikke være gjennomstekt (da blir den tørr).
Ha grønnsakene i og stek i 1-2 min.
Ha alt over i en dyp kasserolle og tilsett hakkede tomater.
Ha deretter i cremefraishe og fløte.
Kok opp, og la putre noen minutter.
Smak til med salt og pepper.
Denne kan serveres med fullkornsris/pasta, men også som suppe med grove hvitløksbaguetter.
Jeg kjøper grove baguetter og skjærer små hakk i den. Så blander jeg en god klatt smør sammen med 1 fedd hakket hvitløk, og har dette nedi før jeg steker dem. Mmmmm...
Ha en fin dag!
Tusen takk for oppskrift, den skal jeg prøve faktisk. Trenger litt tips framover nå er jeg lei av det tradisjonelle.
SvarSlettDen oppstod etter fri fantasi (men fikk litt tips av en nabo her som serverte en nydelig kyllingsuppe sist uke).
SvarSlettHa en nydelig dag Ingunn!
Dette høres kjempegodt ut, og den skal prøves til fredag! Flott blogg :) Elin
SvarSlett