Du trenger:
1pk kjøttdeig
1 egg
Parmesanost, revet.
2 fedd hvitløk, finhakket
Krydder: salt&pepper, cummin, chili og paprika.
Fremgangsmåte:
Knø sammen kjøttdeig, hvitløk, parmesan og egg med hendene.
Tilsett krydder, ca 1 ts av hver sort.
Form små kuler med hendene og stek på middels sterk varme til kjøttbollene har fått fin stekeskorpe (de trenger ikke være gjennomstekt).
Saus:
2 bokser hakkede tomater
2 hvitløksfedd(kan sløyfes)
1/2 finhakket chili (kan sløyfes)
Olivenolje, 2 ss
Salt, pepper og Cayennepepper.
Ha olivenolje, hvitløk og chili en en liten kaserolle og fres til hvitløken er gyllen. Ha deretter i 2 bokser med hakkede tomater og kok opp. La koke i ca 10-15 min, smak til med krydderet.
Tilslutt heller du sausen over kjøttbollene i stekepanna og gir det ett oppkok. Sjekk at kjøttbollene er gjennomstekte.
Serveres til nykokt spaghetti... mmmm..
Det ble brødbaking i dag også gitt, og Elena hjalp til:
Nå står brødene i ovnen, og vi gleder oss til kvelds ;)
Ha en fin ettermiddag!
Ps: giveawayen er snart klar!
onsdag 15. september 2010
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Bloggarkiv
-
▼
2010
(181)
-
▼
september
(26)
- Litt nye interiørbilder.
- En liten oppdatering
- Vinneren av giveaway!
- Åpen brannstasjon!
- Helg!
- Middagstips!
- Søndag, hjemmebakt brød, polaroid kamera og ostekl...
- Give away!
- Datatrøbbel i heimen!
- Til alle bloggere!
- Spaghetti & Meatballs!
- Høst-interiør inspirasjon!
- Fridag, bake-brød dag og stor jente!
- Fornyelse, del 1.
- IKEA!!
- Helg!
- Black&White
- Staaaakars Bibbi!
- Hjemmelagte, grove rundstykker med sesamfrø.
- Norske interiørblogger konkuranse!
- Han går!
- Interiørinspirasjon, for oss som liker farger!
- Søndag.
- Rampunger!
- Deilige høst!
- Utsatt pga sykdom!
-
▼
september
(26)
Så produktiv du har vært. høres kjempegodt ut. Elsker alt som har med kjøttdeig å gjøre jeg :)
SvarSletthilsen anita s
Hehe, når hele lønna går ut i rekninger, så er det best å være økonomisk og bake selv.
SvarSlettKjekt at du tittet innom!