onsdag 15. september 2010

Spaghetti & Meatballs!

Du trenger:

1pk kjøttdeig
1 egg
Parmesanost, revet.
2 fedd hvitløk, finhakket
Krydder: salt&pepper, cummin, chili og paprika.


Fremgangsmåte:
Knø sammen kjøttdeig, hvitløk, parmesan og egg med hendene.
Tilsett krydder, ca 1 ts av hver sort.
Form små kuler med hendene og stek på middels sterk varme til kjøttbollene har fått fin stekeskorpe (de trenger ikke være gjennomstekt).

Saus:

2 bokser hakkede tomater
2 hvitløksfedd(kan sløyfes)
1/2 finhakket chili (kan sløyfes)
Olivenolje, 2 ss

Salt, pepper og Cayennepepper.

Ha olivenolje, hvitløk og chili en en liten kaserolle og fres til hvitløken er gyllen. Ha deretter i 2 bokser med hakkede tomater og kok opp. La koke i ca 10-15 min, smak til med krydderet.

Tilslutt heller du sausen over kjøttbollene i stekepanna og gir det ett oppkok. Sjekk at kjøttbollene er gjennomstekte.
Serveres til nykokt spaghetti... mmmm..


















Det ble brødbaking i dag også gitt, og Elena hjalp til:


























Nå står brødene i ovnen, og vi gleder oss til kvelds ;)
Ha en fin ettermiddag!



Ps: giveawayen er snart klar!

2 kommentarer:

  1. Så produktiv du har vært. høres kjempegodt ut. Elsker alt som har med kjøttdeig å gjøre jeg :)
    hilsen anita s

    SvarSlett
  2. Hehe, når hele lønna går ut i rekninger, så er det best å være økonomisk og bake selv.
    Kjekt at du tittet innom!

    SvarSlett

Hei!
Jeg setter stor pris på at du tar deg tid til å legge igjen noen ord til meg. ♥
Lurer du på noe, så sendt meg en mail så er du garantert svar. :)

Klem Silje

Det oppstod en feil i denne gadgeten

Bloggarkiv

Google+ Followers

Translate