Hei!
I går måtte vi bare prøve å lage cakepops, etter å ha tenkt på det så lenge.
Jeg kjøpte rosa sjokolade på "Trendhuset", og en pose sjokolademuffins-mix.
(Nehei, eg gidde verfall ikkje å smila, mamma!)
Jeg liker å gjøre det enkelt her i huset, så jeg bladet sammen poseblandingen og hadde den i en vanlig paiform. Stekte den nesten ferdig, avkjølte og smuldret den i en skål.
Deretter heller du oppi glasur (smeltet sjokolade, smør, kaffi og melis), og blander til en bløt deig.
Elena skulle hjelpe til, mens hun spilte på Iphonen min... ikke en god kombinasjon! Hihi.
Nuvel, tilbake til Cakepopsene; du klemmer en liten ball av kakedeigen i hånden og ruller den godt. Blir den smuldrete må du ha mer fuktighet i kakesmulderet.
Sjokoladen smeltes kjapt i en skål i microen, og slikkepinne-pinner dyppes i sjokoladen, deretter nedi sjokoladekake-kulen. Sett dem deretter kaldt 30min-1 time.
Planen min var å dyppe sjokoladekulene i den rosa sjokoladen, men det skar seg. Da ble de for tunge og falt av.
Derfor brukte jeg en sprøytepose og sprøytet sjokoladen på.
Eirik laget ett fint "stativ" å sette de på; en tacoeske med gavepapir rundt og hull i. Smarte mannen min!
(Jeg kom nemlig på at jeg ikke hadde noe å sette dem i mens jeg holdt på å lage den første, så Eirik var kjapp der ;).
De ble veldig søte å se på, og veldig gode på smak!
Den rosa sjokoladen smaker som hvit sjokolade, og jeg ble overasket over hvor god den var!
Nå blir det en bloggerunde på meg! Trekker en vinner av spisebordutfordringen så fort jeg kan også :)
Ha en god kveld!