søndag 29. september 2013

Høstens must-have i klesskapet

God morgen!

Jeg satt å puslet litt med kollager i Photoscape i går. Syns det er så gøy å sitte å drømme litt, sette sammen ønskelister og surfe på nettbutikker.

Høstens ønskeliste for meg ser slik ut;


For de som lurer så er tingene fra øverst til venstre; Deilige luer i angoraull fra FWSS (selges forøvrig på Høyer i Haugesund, for de som bor her), "statmentnecklace" fra Secrets by B, veske fra 3.1Phillip lim, hvit t-skjorte med trykk fra Celine, ullskjørt fra By Timo (fantastisk fin på!), litt baggy skinnbukser fra Nelly.com (med kule detaljer nede), sorte pumps fra Nelly.com, armbånd "Love" fra Secrets by B, armbånd fra H&M, 
belte med strech og gulldetalj fra H&M, "over knee boots" fra Zara (tips; på Ebay finnes lignende til 100kr!), ullkåpe fra H&M i en nydelig burgunder og i midten en deilig pusegenser fra H&M.

Ha en fin søndag!

lørdag 28. september 2013

Kjøkkenkaos?

Hei!
Lørdagen har vi brukt til bollebaking (kan sterkt anbefale denne oppskriften HER ) og litt sløving på sofaen. Jeg var ikke helt i form da jeg stod opp men det er heldigvis bedre nå. Det siste jeg har tid til er å være syk! *krysser fingrene*


Kjøkkenet vårt er ikke særlig stort, men det duger  mer enn nok. Da vi flyttet inn hadde jeg egentlig ett mål om at det skulle være minimalistisk og ryddig til en hver tid. 

Vel, den tanken forsvant fort. Ryddig, joda det prøver vi på , men jeg syns faktisk det er mye koseligere på ett kjøkken som viser at "her bor det folk!". Ikke i den forstand at det konstant er brødsmuler og pålegg på benken, selv om det også skjer. :)


Krukker med frokostblading og skåler lett tilgjengelig, brødkurv fra Tine K, kopper og diverse ting vi bruker ofte står fremme. Siden både kjøkken og vegger er hvite syns jeg det er fint med interiør som skaper litt kontraster i form av den stripete keramikken, knallgul kjøkkenvekt osv..


Ønsker deg en fin lørdagskveld!

fredag 27. september 2013

Det er fredag og gal fotografering!

Hei!

Jeg holder på å lage en reportasje for ett blad nå om dagen, og de vil ha bilde av meg i ett "interiørbilde". Når mannen er på jobb så er det snuppa på 5 som er fotograf ( jeg har hverken kamerastativ eller selvutløser, kanskje på tide å skaffe).


Det er selvsagt veldig stas å få låne mamma sitt kamera, og vi må jo lage litt morro utav det. 



Familien Husebø er veldig glade for at helgen er her! ( At jeg skal jobbe ekstra på søndag legger ingen demper på fredags-galskapen her i huset!).

Ha en strålende helg!

torsdag 26. september 2013

Små hverdagslykker på rundtur i huset

Hei!


Dagene flyr, hjelpes det er så vidt jeg henger med.
Jobb, skole og jobb, skole. Jeg er glad jeg får skvist inn litt trening innimellom øktene.


Men huset, det har bært preg av travelheten de siste ukene. Det er lett å nedprioritere husarbeid når de travleste dagene går i ett, men i dag da jeg kom hjem var det rent og ryddig i hele huset!


Noe så deilig altså :)


Mannen hadde stått på før han skulle på senvakt; brettet klær, ryddet, støvsugd, ryddet ute og ja.. det var helt perfekt.



Så nå kan jeg bare synke nedi sofaen med pensumbøkene og kjenne at stresset for husarbeidet som ventet bare kan gli vekk... *lykke*


Klokka på veggen er fra IKEA, men har aldri hatt batteri. Den ble hengt opp og glemt, hehe.


Ett skikkelig bildedryss i dag, siden det er en fryd å ta bilder i alle rom. *ler*


Jeg har jammen fått alle kortene opp på veggen også:



Ha en fin kveld!


onsdag 25. september 2013

Kundekveld med 20% på Innekjær!

Hei!
Full fart innom for å tipse dere som bor i og rund Haugesund/Karmøy om at "Innekjær" på Vormedal skal ha kundekveld på torsdag. Altså i morgen 26 september.

Torsdag den 26.september kl.20.00 til 22.00 inviterer vi alle kunder både gamle og nye til kundekveld hos oss. Mange høstnyheter er på plass og vi gir deg - 20% på alle varer. Vi serverer lett snacks, kaffe og brus. Ønsker alle hjertelig velkommen

Butikken ligger i samme bygg som Kiwi, og de har merker som : 

Kahler, Lucie Kaas, Barfota, Cozy Living, Hubsch, Bloomingville, Nordal, Aspegren, IB-Laursen, Lisbeth Dahl, Rice, Broste med fl. 

Her er noen bilder fra butikken, hentet fra Innkjær sin facebookside, du finner den her:



Herlige høstfarger!

Håper vi sees der? 
Ha en fin dag!



tirsdag 24. september 2013

Enkel fornying

Hei!

Jeg har skrevet om dette før, men jeg elsker bildelister. Det er så lett å gjøre om å få ett nytt uttrykk bare med få forandringer.


I stuen har vi bildelister over sofaen, og i spisestuen har jeg også ett par.


Når jeg trenger litt forandring så flytter jeg om på bilder, bokstaver og annet dill og viola; forandring som ikke koster noe.


På bildeveggen blir det også litt omorganisering.


Det kule geviret fant jeg på Kremmerhuset for en stund siden, til 30 kr!


En mobilveske i skinn kan vel også henge på veggen? :)


I forrige innlegg ( med tips om fint interiør fra Jysk) fikk jeg en kommentar om innlegget var sponset. Det innlegget var IKKE sponset, og jeg skriver ofte innlegg med tips til interiør, skjønnhet og andre tips jeg syns er verdt å skrive om.
Jeg har innimellom innlegg som jeg lager  i samarbeid med kommersielle aktører, og da skal innlegget være merket med "sponset innlegg", "innlegget er laget i samarbeid med.." eller "reklameinnlegg". Det skal være lett å skille mellom reklame og vanlige innlegg, men jeg kommer ikke til å merke vanlige innlegg med "ikke sponset innlegg". Det ville bli litt rart syns jeg. 
Men det skal stå i teksten om innlegget er laget i samarbeid med andre. Noen ganger får jeg en liten sum for det, andre ganger får jeg teste produkter. Noen syns reklameinnlegg er kjedelig og hopper over, det er helt i orden. Jeg får endel henvendelser om å skrive innlegg, men prøver alltid å velge ut de jeg syns passer på bloggen, som jeg selv syns er spennende/bra/engasjerende og som jeg går god for selv.

Håper det var svar nok? 
Ønsker dere en fin dag! :)

torsdag 19. september 2013

En skikkelig kosemose høst!

Hei!

Dagene fyker, og denne uken har ikke nok timer for min del. *puste dypt*



Jeg var full fart innom Jysk for å få tak i en kommode (jeg har alt for mange klær.. jaja), og ble veldig overrasket over hvor mye FINT de hadde der! Puter og pledd i nydelige farger og teksturer.

Grå puter i ull (HAY inspirerte?)

Fluffy og herlige pelsputer!

Også i grått (elsk!)

Kule "steinputer".

Myke pledd er ett must til høsten og her er to favoritter jeg fant:






Tenk at jeg hadde glemt ut hvor mye bra og kult man kan finne på Jysk!?

Til og med så fine geiteskinn til 349 kr.


Jeg må jammen innom der en tur igjen snart. Håper dere fikk noen gode tips.
Så må det jo nevnes at prisene hos Jysk er veldig fine!

Ha en fin kveld, hilsen ullkledd frysepinne.


søndag 15. september 2013

Ukas skjønnhetstips; Trendy negler!

Hei!

I går var en travel dag men kjekk dag. Det var veldig greit å få ordnet seg litt før vi skulle i bursdag til en venninne.

På treningssenteret jeg går på har de ett veldig bredt og godt velværetilbud, deriblant en hyggelig jente som heter Georgiana.
Hun har ett koselig lite kontor inne på "Shape trening og velvære", og legger de flotteste neglene på Haugalandet! Jeg fikk teste det for å skrive ett innlegg her på bloggen :)


Det koster 400kr for å få lagt akkurat de neglene du ønsker, og det er ikke lite du kan velge mellom!
Du kan velge mellom glitter, diamanter, perler, mønster og mye mer. Hun er kreativ, så vil du ha noe helt spesielt er det ingen problem.


Mye lekker bling å velge i, kun fantasien setter grenser på Georgiana sitt kontor.


Jeg jobber som sykepleier til daglig, så selv om jeg godt kunne tenkt meg både sommerfugl og diamanter så ble det fransk manikyr med noen få gullperler. Enkelt og lekkert!

 
Kjempefornøyd!


Neglene støpes på med gel slik at all pynten og dekoren sitter bomfast. Så dette er i grunn en mer hygienisk måte å pynte neglene på, siden vanlig neglelakk flasser og det gjør ikke denne.



Mer negleinspirasjon:



Gull og glitter :


Så; ønsker du deg lekre negler til en spesiell anledning, eller bare vil ha fine negler til hverdags (det er lov å pynte seg til hverdags også : ), så stikk innom "Shape trening og velvære" og spør etter Georgiana. Det koster kun 400kr, uansett hvor mye dekor du ønsker.

Shape ligger i gamle gildebygget på Norheim.

Ha en fin søndag!

torsdag 12. september 2013

I full gang!

Hei!


Selv om sommeren ikke helt slipper taket (20 grader og nydelig vær!), så er jeg i høstmodus. Det vil si studiestart og mye pensum som skal leses. Det er ikke bare bare å ta opp bøkene etter en lang dag på jobben, men siden jeg bare går ett semester så skal det nok gå bra. 


Full fokus fremover, og forhåpentligvis en karakter jeg er fornøyd med til jul.
Noen interiørprosjekter blir det kanskje tid til innimellom, men det er jo bare kos og avslapping.


Ha en fin torsdag, snart helg!

onsdag 11. september 2013

Bomullsblomster

Hei!
Disse "blomstene" fra IKEA er bare geniale. De er like fine "friske" som tørket.



Bomullsblomstene kjøpte jeg i sommer, og de passer like godt inn i "høstinteriøret!

Ha en fin kveld!

mandag 9. september 2013

Fra mørkt til lyst og lekkert!

Hei!

Nå skal dere få se skikkelige før og etter bilder fra huset til svigers.
De hadde ikke pusset opp siden de flyttet inn for 30 år siden, og stuen trengte en oppgradering.

Før;




De valgte å lasere taket i hvitt, og male veggene i fargen "Bomull".
I stuen er det store vinduer som gir mye lys, og de har en flott utsikt over Ølen.

Etter:


 Så lyst og luftig!


Det gjorde mye med stuen å få hvite vegger, og det ble en helt ny stue!

Vi endret på endel interiør også;
Vi flyttet bokhyllen ut av stuen, den var mørk og litt for stor til å stå bak med spisebordet.
I stedet ble det en flott vegg å ha som bildevegg.



Lysekrona i smijern kom mye bedre frem, og det gamle spisebordet kom også til sin rett.
(Toppen på verket burde bli noen fine lammeskinn på stolene :) )


Ved sofaen ble den gamle lampen byttet ut i en råfin designerlampe fra Lampe grass,
Da jeg så den utstilt på Ølen møbel så tenkte jeg at den ville bli helt perfekt, og foreslo den for svigers.


Den kom opp på veggen, og alle hjerter gleder seg. Hehe.


Jeg syns det ble superfint, og håper dere også likte forandringen. :)

Ha en fin kveld!



Bloggarkiv

Translate